Converteer

Con-ver-teer! bestaat uit allemaal single file portable programmaatjes om iets naar iets om te rekenen. Er zijn o.a. convertertjes voor het omrekenen van astronomische maten, Romeinse getallen en verschillende temperaturen. Maar ook voor het omrekenen van verschillende gewichtseenheden of afstandsmaten zijn er Con-ver-teer!-programmaatjes.

De programmaatjes bestaan uit slechts één bestand dat gemakkelijk op een USB-stick geplaatst kan worden of een locatie die jij maar wilt. het enige wat je hoeft te doen is het bestand uitpakken en opstarten.

Kies uit onderstaande Con-ver-teer! programmaatjes:

Astronomische maten, Romeinse getallen, Temperaturen, Computergeheugen & Harde schijf

Con-ver-teer! – Romeinse getallen omrekenen

Met Con-ver-eer! Romeinse Getallen kan je Westerse getallen omrekenen naar Romeinse cijfers of omgekeerd Romeinse cijfers omrekenen naar Westerse getallen.

Na downloaden pak je het bestand uit, je hoeft niks te installeren. Con-ver-teer! Romeinse Getallen is portable en kan gemakkelijk op een usb-stick geplaatst worden.

Versie: 1.0 – 20150725
Datum: 25-07-2015
Besturingssysteem: Windows XP of hoger
Bestandsgrootte: 2,96 Mb

Con-ver-teer! Computer & Harde Schijf

Met Con-ver-teer! Computer & Harde Schijf kan je bit omrekenen naar bytes en an Terabytes naar Megabytes etc.

Na downloaden pak je het bestand uit, je hoeft niks te installeren. Con-ver-teer! Computer & Harde Schijf is portable en kan gemakkelijk op een usb-stick geplaatst worden.

Versie: 1.0 – 20150725
Datum: 25-07-2015
Besturingssysteem: Windows XP of hoger
Bestandsgrootte: 2,96 Mb